SAKARYA / SAPANCA - Şehit Albay Güner Ekici Anadolu İmam Hatip Lisesi

Etiket Sonuçları: meb

May

Mayıs ayı Eğitim Ortamları ve Fizikî İmkânlar Alanı kapsamıda Okulumuzun imkanları ölçüsünde fen bilimleri, bilişim, görsel sanatlar, müzik, teknoloji tasarım,  gibi derslere yönelik sınıflar oluşturuldu.

May

Mayıs ayı Öğrenci Meslekî Gelişim Alanında Millî ve manevi değerler kapsamında Kut’ül Amare Zaferi’nin 107. Yıldönümü Vesilesiyle Kutlama Programı Düzenlendi ve hatimler indirilir.

May

Değerler Eğitimi, Bilim, Sanat, Spor, Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Alanı kapsamında Nisan ayında İngilizce Öğretmenimiz Tansu Taşdemir  tarafında “Hayırda Yarışanlar Etkinliği” düzenlendi. Bu sayede akran çocuklar arasındaki iletişim kuvvetlendirilerek, iyilik yaygınlaştırıldı.

Nis

Nisan Ayı KTS etkinlikleri kapsamında Eğitim Ortamları ve Fizikî İmkânlar Alanında Okulumuz Türkçe  ve kütüphane kulübü Öğretmeni Hatice Maral tarafından Okul kütüphanesi, ders saati bitiminden 17.00'a kadar öğrencilerimizin kullanımına açık tutuldu ve öğrencilerimizin gerekli araştırmaları yapabilmesi için internete erişimleri sağlandı.

Nis

Nisan ayı KTS Öğretmenler ve Eğitim Yöneticileri alanı etkinlikleri kapsamında Meslek Dersleri Öğretmenimiz Zeynep Meltem KEPENEKCİ tarafından okulumuz Öğretmenler ve Eğitim Yöneticileri ile Hz. Muhammed’in (sav) eğitim anlayışı ve eğitim metotları konulu makale taraması yapıldı

Şbt

Okulumuzda fen bilimleri öğretmenlerinden Akın Aykut Konakcı, tüm öğretmenlerimize yönelik  ''Güvenli İnternet Kullanımı ve Kişisel Verilerin Korunması'' konulu seminer verildi.