SAKARYA / SAPANCA - Şehit Albay Güner Ekici Anadolu İmam Hatip Lisesi

40 Şair 40 Şiir

Okuyan, düşünen, yorumlayan, eleştiren, medeniyetimizin kültürel mirasını değerlendiren, dilimizin söz ve yazı varlığını geliştiren, zenginleştiren ve yaygınlaştıran; geleceğin kültür elçileri olmak için çaba harcayan, okumayı bir yaşam biçimi hâline getiren, arkadaşlarıyla kültürel zeminde yeni bağlar kuran bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onların sosyal, kültürel, sanatsal ve edebi gelişimlerine çok yönlü katkıda bulunmak; şair ve yazarlarımızı tanımalarına imkân vermek gibi amaçlarla  Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Saliha Boylu tarafından "40 Şair 40 Şiir Etkinliği" hazırlanmıştır.

Okulumuz 8/A sınıfı öğrencilerinden Yiğit Akşan programın açılış konuşmasını yaptıktan sonra İstaklal Marşımızın okunmasıyla etkinlik başladı.Öğrencilerimiz Mustafa Çınar Erdoğan ,Yusuf Ali Erdoğan , Yiğit Mustafa Mercan , Hüsnü Mert Togaç , Burak Sefa Öztürk , Muhammed Kerim Kokaş , Lokman Öztürk ve Emirhan Cebeci okumuş oldukları şiirlerle izleyecilere duygu dolu anlar yaşattılar.

Okul memurumuz Ali Çeken ve 8/A sınıfı öğrencilerinden Yasin Yıldız'ın türkü performansının ardından İHL Meslek Dersleri öğretmenimiz Ebubekir Arıcı , Mehmet Akif Ersoy'un "Safahat" adlı eserinden dile getirdiği bir şiir ile program sona erdi.Programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

03-05-202303-05-202303-05-202303-05-2023

Yayın: 03.05.2023 - Güncelleme: 03.05.2023 17:42 - Görüntülenme: 296